AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini üzgün görmek

Kahve falında kendini üzgün görmek

Kahve falında kendini üzgün görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, getirisinden daha fazla olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini üzgün gördüyseniz:

  • Ne kadar olumlu tutum içerisinde olursanız, diğerleri size karşı o kadar olumlu tutum gerçekleştirebilirler ya da isteklerinizi siz iletmeden dahi çözebilirler.

Kahve falında anneni üzgün görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini üzgün görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında herkesi üzgün görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında eşini üzgün görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini üzgün görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında üzgün insan görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin üzgün görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir