AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sahilde görmek

Kahve falında kendini sahilde görmek

Kahve falında kendini sahilde görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sahilde gördüyseniz:

  • Her şeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında kendini sahilde görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, şifa ve moral bulacağına inanılır.

Kahve falında sahile gitmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sahil kenarında oturmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında sahilde oturmak bazı konularda önayak olunacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahil kasabası görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kum sahil görmek şansa, gelirinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında sahilde oturduğunu görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sahilde güneşlenmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir