AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini öleceğini bilmek

Kahve falında kendini öleceğini bilmek

Kahve falında kendini öleceğini bilmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, adının yayılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, sıkıntı yükleneceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini öleceğini bilmek gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında babanın öleceğini bilmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öleceğini bilmek büyük atılımlar yapacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet olacağını bilmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölümünü bilmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öleceğin zamanı bilmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin öleceğini bilmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir