AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını saçı uzun görmek

Kahve falında arkadaşını saçı uzun görmek

Kahve falında arkadaşını saçı uzun görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını saçı uzun gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Kahve falında arkadaşını uzun saçlı görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını uzun görmek gıybet edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçı uzun görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını uzun görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı uzun saçlı görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını uzun görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir