AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini küvette görmek

Kahve falında kendini küvette görmek

Kahve falında kendini küvette görmek ticaretinin hızlanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kendini küvette gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında küvette bebek görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küvette yatmak her zaman neşeli olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küvet doldurmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü küvet görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan dolu küvet görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz küvette yıkanmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bebek küveti görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küvette balık görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir