AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaför aramak

Kahve falında kuaför aramak

Kahve falında kuaför aramak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuaför aramak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında kuaför aramak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuaförde saç yaptırmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında kuaförde saç kestirmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuaförde saç yıkatmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kuaförde saç kestirdiğini görmek kendini yiyip bitireceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuaförde saç boyatmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kuaförde olduğunu görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuaförde saçını yaptırmak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, makamını kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir