AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini köyde görmek

Kahve falında kendini köyde görmek

Kahve falında kendini köyde görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, mutsuz ve hasta olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini köyde gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında kendini köy evinde görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında köyün muhtarını görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında annenin köyünü görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşadığı köyü görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köyde ev almak kendisi ile gururlanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında doğduğun köyü görmek ruhunun şifa bulacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet eder.

Kahve falında köy gitmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir