AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ihramlı görmek

Kahve falında kendini ihramlı görmek

Kahve falında kendini ihramlı görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, ticaretin açılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ihramlı gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Kahve falında ihrama bürünmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında ihram giyen birini görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ihram görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini ihramlı görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını ihramlı görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ihram görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında ihrama girmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ihramlı namaz kılmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir