AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saç boyattığını görmek

Kahve falında arkadaşının saç boyattığını görmek

Kahve falında arkadaşının saç boyattığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, günah işlemekten korunacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saç boyattığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Kahve falında arkadaşının saçını boyalı görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saç boyattığını görmek güzel günler görüleceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının boya yaptığını görmek itibarını geri kazanacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında saçı boyanmış görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında saçını maviye boyatmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında saçların siyaha boyandığını görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı kızıla boyatmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını yeşile boyatmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir