Kahve falında kendini çok mutlu görmek

Kahve falında kendini çok mutlu görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini çok mutlu gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Kahve falında mutlu bi çift görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi mutlu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını mutlu görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında mutluluktan ağladığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalettir.

Kahve falında birini çok mutlu görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Kahve falında mutlu kalabalık görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu mutlu görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, evini ve ailesini unutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir