Kahve falında kendini çift görmek

Kahve falında kendini çift görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ümitlerinin son bulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sağlığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini çift gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Kahve falında sabanla çift sürmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiftleşen balık görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir çiftin evlendiğini görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çift öküz görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift cinsiyetli görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Kahve falında yeni evlenen çift görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift gömlek giymek rahat rahat yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir