AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini borçlu görmek

Kahve falında kendini borçlu görmek

Kahve falında kendini borçlu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, karlı işler alacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini borçlu gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Kahve falında borç faturası görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulur.

Kahve falında elektrik borcu görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında borç altın almak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında borç senedi görmek güzel haberler alacağına, sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birine borç para vermek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında eşini borçlu görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birine borç verdiğini görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında borç para vermek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir