AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ölüp dirildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ölüp dirildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ölüp dirildiğini görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının ölüp dirildiğini gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının ölüp dirildiğini görmek güleceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü ve dirildiğini görmek elindekileri de kaptıracağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dirildiğini görmek dünyasının iyileşmesine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen arkadaşının dirildiğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında ölü insanın dirildiğini görmek arzuların gerçekleşeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun ölüp dirildiğini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün tekrar dirildiğini görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir