AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine üzülmek

Kahve falında kendine üzülmek

Kahve falında kendine üzülmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, gönül kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine üzülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren projelerinizi veya çocuklarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu veya ani gelişmeler var.

Kahve falında başkasına üzülmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında sinirlenmek üzülmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında omuzdan üzüldüğünü görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok üzülmek arzularının yerine geleceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine üzülmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzülmek kızmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında ağlamak üzülmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin seni üzüldüğünü görmek elinin de bolluk göreceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir