AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinde sakal çıktığını görmek

Kahve falında kendinde sakal çıktığını görmek

Kahve falında kendinde sakal çıktığını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sıkıntıların aşılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendinde sakal çıktığını gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Kahve falında birinin sakalının çıktığını görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının sakalının çıktığını görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sakal çıktığını görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kadının sakal çıktığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde sakal çıktığını görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Kahve falında sakalımın çıktığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kötü düşmana alamet etmektedir.

Kahve falında bayanın sakalının çıktığını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir