AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi otomobilini görmek

Kahve falında kendi otomobilini görmek

Kahve falında kendi otomobilini görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi otomobilini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında beyaz otomobile binmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulur.

Kahve falında eski otomobil görmek anne babanın birbirine düşeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı otomobil görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah otomobil kullanmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında otomobil yıkamak işlerin rayından çıkacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otomobil çaldırmak aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında otomobil yangını görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında otomobille gezmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir