AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi nikahını görmek

Kahve falında kendi nikahını görmek

Kahve falında kendi nikahını görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yuva kuracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi nikahını gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında nikaha gitmek sorunların hallolacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikahsız evlenmek hayatının ve planlarının bozulacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kendini nikah masasında görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah dairesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikahını görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah masasını terk etmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında nikah hazırlıkları yapmak ömrünün uzun olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah tarihi aldığını görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir