AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi heykelini görmek

Kahve falında kendi heykelini görmek

Kahve falında kendi heykelini görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi heykelini gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Kahve falında küçük heykeller görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında kartal heykeli görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meryem ana heykeli görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, hayatına bakacağına delalet eder.

Kahve falında taş heykel görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında birinin heykelini görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kadın heykeli görmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan heykel görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında hareket eden heykel görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir