AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş heykel görmek

Kahve falında taş heykel görmek

Kahve falında taş heykel görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, uygulayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, dertlerinin biteceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Kahve falında taş heykel gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Kahve falında taş heykel görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında kırık heykel görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında atatürk heykeli görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında heykel olduğunu görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi heykel görmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan heykel görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında cam heykel görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına inanılır.

Kahve falında canlı heykel görmek yaralarına da merhem olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir