AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının diş çıkardığını görmek

Kahve falında başkasının diş çıkardığını görmek

Kahve falında başkasının diş çıkardığını görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kime gideceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının diş çıkardığını gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş çıkarmış bebek görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin diş çıkardığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının diş çıkardığını görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş çıkartan bebek görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, hak yolunu bulacağına alamet eder.

Kahve falında diş çıkarıp takmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına alamet eder.

Kahve falında bir bebeğin diş çıkardığını görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, lüks içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük bebeğin diş çıkardığını görmek kazancının helal para olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir