AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenaze namazını kılmak

Kahve falında kendi cenaze namazını kılmak

Kahve falında kendi cenaze namazını kılmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi cenaze namazını kılmak gördüyseniz:

  • Artık, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında kendi cenaze namazını kılmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin cenaze namazını kılmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze namaz kılmak sağlıkla ilgili gelişmelere, sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cemaatle cenaze namazı kılmak almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işarettir.

Kahve falında kadının cenaze namazı kılmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir