AnaSayfa / Genel / Kahve falında keman çalan görmek

Kahve falında keman çalan görmek

Kahve falında keman çalan görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keman çalan gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında keman çalan birini görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keman çalamamak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keman çalan görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin keman çaldığını görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keman çalmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında keman yayı görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keman çaldığını görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini keman çalarken görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir