AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının işten çıktığını görmek

Kahve falında arkadaşının işten çıktığını görmek

Kahve falında arkadaşının işten çıktığını görmek kendisine olan güveninin azalacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının işten çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının işten çıktığını görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işten çıktığını görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının işten çıktığını görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının işten çıktığını görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Kahve falında eşinin işten çıktığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının işten ayrıldığını görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın işten çıkarıldığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir