AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının işten atıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının işten atıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının işten atıldığını görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, gelirinin azalacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının işten atıldığını gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşının işten atıldığını görmek günah işlemekten korunacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işte atılmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin işten atıldığını görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin işten atıldığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Kahve falında işten atılmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında işten ayrılan arkadaşını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işten ayrıldığını görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, borçların kolaylıkla kapanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın işten çıkarıldığını görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir