AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kılığında şeytan görmek

Kahve falında kedi kılığında şeytan görmek

Kahve falında kedi kılığında şeytan görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kılığında şeytan gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kedi kılığında şeytan görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine tabir olunur.

Kahve falında şeytanı insan kılığında görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, talihinizin artacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kılığında şeytan görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan kılığında şeytan görmek sorunlarının birken beş olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalettir.

Kahve falında şeytan kılığında insan görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bebek kılığına girmiş şeytan görmek idealist kimse olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan kılığında şeytan görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılık değiştirmiş şeytan görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir