AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin hırlamasını görmek

Kahve falında kedinin hırlamasını görmek

Kahve falında kedinin hırlamasını görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin hırlamasını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında kedi hırlaması görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin hırlamasını görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hıristiyanı müslüman yapmak yapılan hataların telafi edileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hıristiyanın müslüman olduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı yorulur.

Kahve falında arkadaşının hıristiyan olduğunu görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hıristiyan kadınla evlenmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hıristiyan olduğunu görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hıristiyan mezarı görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir