AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin can çekiştiğini görmek

Kahve falında kedinin can çekiştiğini görmek

Kahve falında kedinin can çekiştiğini görmek çaresizleşeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilir, ideallerinizi geleceğe dönük şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Kahve falında kedinin can çekiştiğini görmek aniden evlilik kararı alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Kahve falında can çekişen kedi görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hayat boyu desteği olacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı can çekişirken görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin can çekiştiğini görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında can çekişen koyun görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında can çekiştirmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini can çekişirken görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında can çekişen erkek görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir