AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yemek vermek

Kahve falında kedi yemek vermek

Kahve falında kedi yemek vermek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, servet sahibi olacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yemek vermek gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Kahve falında kediye yemek vermek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek yiyen kedi görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kılı yemek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kedi pisliği yemek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi yemek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi boku yemek içine düşen fesada yeniliceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kesip yemek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işarettir.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek sağlık sorunlarının son bulacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir