AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kedi sevmek

Kahve falında yavru kedi sevmek

Kahve falında yavru kedi sevmek ulvi kimse haline geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedi sevmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kedi yavrusu sevdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru sarı kedi sevmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yavru kedi sevmek kazaya ve belaya yakın olacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet eder.

Kahve falında yavru kediyi sevdiğini görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kedi yavruları sevmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kediyi sevmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yavru kedi sevmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kedi yavrusu sevmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir