AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavruları görmek

Kahve falında kedi yavruları görmek

Kahve falında kedi yavruları görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yavruları gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yavru kedi kedi görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yavrulu kedi görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yavru kedinin tırmaladığını görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kedi yavrusu görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde yavru kedi görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru siyah kedi görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sıkıntılarını çözeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir