Kahve falında arkadaşının fakir olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının fakir olduğunu görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, memur ise terfi edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının fakir olduğunu gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını fakir görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının fakir olduğunu görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında fakirleştiğini görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında fakir kadın görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aileni fakir görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir fakire yardım ettiğini görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında fakire ekmek vermek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir fakire yemek vermek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top