AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir fakire yemek vermek

Kahve falında bir fakire yemek vermek

Kahve falında bir fakire yemek vermek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir fakire yemek vermek gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında bir fakire yemek vermek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin fakir olduğunu görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında fakir adam görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fakir insanlar görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında fakire ekmek vermek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında birini fakir görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir fakire yardım ettiğini görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir fakire yardım etmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir