AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve köpek sevmek

Kahve falında kedi ve köpek sevmek

Kahve falında kedi ve köpek sevmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ve köpek sevmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında kedi ve köpek sevmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek sevmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek darda kalacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve köpek yavruları görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ve yavru köpek görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına işarettir.

Kahve falında ölü kedi köpek görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi köpekten kurtarmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir