AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tedavi etmek

Kahve falında kedi tedavi etmek

Kahve falında kedi tedavi etmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi tedavi etmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Kahve falında kedi tedavi etmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında dişini tedavi ettirmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser tedavisi görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında diş tedavisi olmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında dişçide tedavi olmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede tedavi olduğunu görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede tedavi olmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet eder.

Kahve falında doktora tedavi olmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir