AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktora tedavi olmak

Kahve falında doktora tedavi olmak

Kahve falında doktora tedavi olmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında doktora tedavi olmak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Kahve falında doktora tedavi olmak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş tedavisi yapmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kanser tedavisi olduğunu görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında tedavi yapmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Kahve falında hasta tedavi etmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atı tedavi etmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dişini tedavi ettirmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında hastayı tedavi etmek talihin yüze güleceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir