AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi sütü görmek

Kahve falında kedi sütü görmek

Kahve falında kedi sütü görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi sütü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Kahve falında kedi yavrusu süt vermek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Kahve falında kediye süt içirmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında kedi ve süt görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kediye süt verdiğini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediye süt ekmek vermek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kediye süt vermek maddi zararlara uğrayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında kediye süt emzirmek yanlış yatırımlar yapılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir