AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi heykeli görmek

Kahve falında kedi heykeli görmek

Kahve falında kedi heykeli görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında kedi heykeli gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Kahve falında kedi heykeli görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz at heykeli görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz heykeli görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altından heykel görmek rızkın çoğalacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında özgürlük heykelini görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında balık heykeli görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tarihi heykel görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kazancı arttıracağına yorulur.

Kahve falında atatürkün heykelini görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir