AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi satmak

Kahve falında keçi satmak

Kahve falında keçi satmak insanlara olan güvenin artacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kötü haberlerin alınacağına, kötü karakterli bir kadına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret eder.

Kahve falında keçi satmak gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında keçi satmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulur.

Kahve falında keçi boğazlamak vaaz ve nasihate, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında keçi saldırısına uğramak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz keçi görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet eder.

Kahve falında koyun keçi görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı keçi görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, her şeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun keçi köpek görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah keçi görmek çok büyük paralar kazanılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir