AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazak dikmek

Kahve falında kazak dikmek

Kahve falında kazak dikmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, herkesten ileriye gideceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kazak dikmek gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Kahve falında kazak dikmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eski kazakları atmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kat kat kazak giymek işindeki verimliliğinin düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birine kazak giydirmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kazaklar görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında birinden kazak almak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kazak giydiğini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lila rengi kazak görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir