AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dondurma yemek

Kahve falında biriyle dondurma yemek

Kahve falında biriyle dondurma yemek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, dostlardan zarar görüleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında biriyle dondurma yemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, sevdiklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında acı dondurma yemek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fıstıklı dondurma yemek yapılan işte yalnız kalınacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Kahve falında vişneli dondurma yemek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vanilyalı dondurma yemek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle dondurma yemek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret eder.

Kahve falında renkli dondurma yemek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dondurma yemek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir