AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıp küpe görmek

Kahve falında kayıp küpe görmek

Kahve falında kayıp küpe görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, onu cesaretlendireceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kayıp küpe gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında kayıp küpe görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kayıp küpeyi bulmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kayıp cüzdan görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Kahve falında kayıp ayakkabı aramak garanti olacak bir yer edineceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kayıp saat bulmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Kahve falında kayıp kişiyi görmek zamanının boşa gideceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kayıp görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir