AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolmaktan korkmak

Kahve falında kaybolmaktan korkmak

Kahve falında kaybolmaktan korkmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybolmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında kaybolmaktan korkmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolmak korkmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybolmak ve korkmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, insanlarla tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaatta kaybolmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığının kaybolduğunu görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında yüzerken kaybolmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla yolda kaybolmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, de zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir