AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaybolan bir çocuğu bulmak

Kahve falında kaybolan bir çocuğu bulmak

Kahve falında kaybolan bir çocuğu bulmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca tabir olunur.

Kahve falında kaybolan bir çocuğu bulmak gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında kaybolan erkek çocuğunu bulmak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kaybolan bir çocuğu bulmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kaybolan çocuğunu bulmak görgülü ve kültürlü olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan çocuğu bulmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan çantayı bulmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiğin bir eşyayı bulmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Kahve falında kaybolan bebek bulmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolmuş yüzüğü bulmak kötü haberler alacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir