AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavurma yedirmek

Kahve falında kavurma yedirmek

Kahve falında kavurma yedirmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında kavurma yedirmek gördüyseniz:

  • Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun.

Kahve falında kavurma yediğini görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavurma yedirmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavurma pilav yemek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işaret eder.

Kahve falında kavurma et yemek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet eder.

Kahve falında kavurmalı pilav görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında et kavurması görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ciğer kavurması yemek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında kavurma pişirmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir