AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavurma yediğini görmek

Kahve falında kavurma yediğini görmek

Kahve falında kavurma yediğini görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kavurma yediğini gördüyseniz:

  • Sizden farklı düşünen kişilerle biraraya gelmenizi ya da bazı şeyleri farklı ele almanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında kavurma yediğini görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavurma yedirmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalettir.

Kahve falında ciğer kavurması görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turşu kavurması görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kavurma görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kavurma pilav görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına yorulur.

Kahve falında ekmek arası kavurma görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pilav kavurma görmek yeni insanlarla tanışacağına, dünyasının bir anda değişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir