Kahve falında çocuğunun olacağını öğrenmek

Kahve falında çocuğunun olacağını öğrenmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun olacağını öğrenmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında çocuğunun olacağını öğrenmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu olduğunu öğrenmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek bilincin artacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu olmayacağını öğrenmek hayatının alt üst olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun olacağını öğrenmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun olmayacağını öğrenmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir