Kahve falında adamın öldüğünü görmek

Kahve falında adamın öldüğünü görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, zor durumda kalınacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bir şeyden zarar görmeye, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamın öldüğünü gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında adamı bıçaklayarak öldürmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında adamı öldürmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı öldürmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir adamın öldüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamın öldürüldüğünü görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adamın öldüğünü görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamı öldürmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top