AnaSayfa / Genel / Kahve falında can çekişen at görmek

Kahve falında can çekişen at görmek

Kahve falında can çekişen at görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, ağız tadına kavuşacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında can çekişen at gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı gerçeklere bağlı kalarak atmalısınız.

Kahve falında atın can çekiştiğini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında can çekişen at görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasını can çekişirken görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında can çekişen koyun görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında can çekişen kedi görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kendini can çekişirken görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında ölen birini can çekişirken görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü can çekişirken görmek hayatını yoluna koymaya, üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir