AnaSayfa / Genel / Kahve falında hac yolunda olmak

Kahve falında hac yolunda olmak

Kahve falında hac yolunda olmak şansının kendisinden yana gideceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çok büyük borçlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hac yolunda olmak gördüyseniz:

  • İyi bir dinlenmeden sonra son derece sakinleştiğinizi göreceksiniz.

Kahve falında hac yolunda olduğunu görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini hac yolunda görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında hac yolunda gitmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalettir.

Kahve falında hac yolunda olmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hac yolunda görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacca yolunda görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında hac yolunda yürümek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında dağ yolunda gitmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, evlerindeki huzurun artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir