AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasa açmak

Kahve falında kasa açmak

Kahve falında kasa açmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasa açmak gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Kahve falında anahtarla kasa açmak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasa açmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çelik kasa açmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sorunlarını bitireceğine inanılır.

Kahve falında kasayla domates görmek üzüntülü haberler alacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasada meyve görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon kasası görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalettir.

Kahve falında kamyon kasasında yolculuk yapmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çelik para kasası görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir